Een team van gedreven en hands-on specialisten

Marketing met resultaat, daar worden wij gelukkig van. Ons team zet met plezier z'n tanden in je campagnes voor meer bekendheid en meer leads. We zetten je middelen zo efficiënt mogelijk in.

 

Pieter-Jan

Meer dan vijf jaar B2B-marketingspecialist, sterk in copywriting en websites bouwen.

Wordt gelukkig van gamen met vrienden.

Frank

Ruim 20 jaar B2B-marketingspecialist, sterk in marketingplannen, leadkwalificatie, CRM en marketingtools.

Wordt gelukkig van de kleine dingen, zoals de perelaar in bot, het roodborstje op z'n vaste plek, smeulende rijm in de ochtend.

Stefanie

Al vijf jaar B2B-marketingspecialist, sterk in employee communications en testimonials.

Wordt gelukkig van wandelen en spelen met haar twee zoontjes.

Marie

Sterk gestart als B2B-marketingspecialist, specialist in short copy, newsletters, social posts en ads.

Wordt gelukkig van een chocomelk op de skipiste.

Jean-Philippe

Straks 20 jaar B2B-marketingspecialist, sterk in fotografie en design.

Wordt gelukkig van kunst en architectuur in binnen- en buitenland.

Mieke

Vijf jaar agency-ervaring met communicatie en copywriting. Voordien achter de schermen bij de TV gewerkt.

En in mijn vrije tijd bak ik taarten, koekjes, wafels …

Raf

Ruim 20 jaar ervaring in B2B-marcom. Vlotte en scherpe pen, meester in het overtuigen van journalisten.

Wordt gelukkig van de stilte op een skilift en het zicht op de Monte Tezio.

 

Quadrant in het kort

We gaan voluit voor Happy Marketing. Dat betekent vlot samenwerken met de verkoop om hun job gemakkelijker te maken en het verkoopproces te versnellen. Daarbij kan marketing ook een aardige vracht leads binnenhalen, CRM bijwerken, cijfers bovenhalen om resultaten te tonen, het budget goed in de gaten houden en alle collega’s van hun ochtendhumeur afhelpen.

Quadrant Communications ging in 2001 als pr-bureau van start. We kregen naam als expert voor de IT-sector. Over de jaren heen evolueerde de dienstverlening en kwam contentmarketing op de voorgrond. Onze pr-activiteiten vereisten vernieuwde focus en zo ontstond ons zusterbedrijf Factivity. Quadrant Communications specialiseerde zich verder in verkoopondersteuning en lead generation. Dat doen we nog steeds voor de IT en ook voor andere sectoren, met accountancy, bouw en industrie voorop.

 

Zo herken je ons meteen

Snel en efficiënt

Tien dagen workshops of eindeloos rapporteren, het is niet aan ons besteed. We luisteren grondig naar je vraag en gaan meteen over tot actie. Effectief en to-the-point.

Gemoedelijk

Laten we gezellig en goed samenwerken. Een positieve sfeer waarbij we elkaar helpen en uitdagen, zorgt voor de beste resultaten.

Eerlijk advies

Wil je acties plannen en vraag je ons advies, dan krijg je een eerlijk en onderbouwd antwoord. Als we vermoeden dat iets niet zal werken, dan durven we je dat ook zeggen.

Open kaart

Onze timesheets, prijszetting en offertes van externe leveranciers, van ons mag je alles weten. We werken het liefst in volle transparantie, want dat duurt het langst.

 

Wat zeggen onze Gentse klanten?

We hebben Gentse roots en dat zie je aan ons cliënteel. Onze uitzonderlijk trouwe klanten laten weten wat ze vinden van de dienstverlening waar ze al jarenlang van genieten. Zijn ze verdacht tevreden over hun favoriete leverancier Quandrant Communecoses? Oordeel vooral zelf…

 
 

Tijd voor een goe klapke?

Waar wacht je nog op om ook door en door tevreden zijn, net als onze oorspronkelijke Gentse klanten uit de video?
Gooi je vraag in ons contactformulier en we bellen snel terug.

 

Contactformulier

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, kunnen we je gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we je mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Over Quadrant Communications