Onze
contactgegevens

Quadrant Communications nv
Ottergemsesteenweg-Zuid 713
9000 Gent
Google Maps

mail@quadrantcommunications.be

Frank +32 478 480 570
Jean-Philippe +32 487 460 049

 

Hoe geraak je vlot bij Quadrant?

Het is soms zoeken om het kantoorgebouw Otterburcht te vinden aan de Ottergemsesteenweg. De Ottergemsesteenweg in Gent bestaat uit drie delen die niet aansluiten op elkaar. Otterburcht ligt op het eind van het doodlopende stuk Ottergemsesteenweg dat je inrijdt naast de fabriek van Eastman.

 

Route

Opgelet met Waze

Gebruik je Waze of Maps, zoek dan “Quadrant Communications” of “Otterburcht” en alles loopt vanzelf tot de laatste 100 meter. Daar moet je rechtsaf aan bouwmaterialen Van den Braembussche (en niet links aanhouden zoals de vriendelijke stem van Waze je probeert te leiden).

kom je met de auto

Met de auto

Kantoorgebouw Otterburcht ligt in de industriezone Gent-Zuid I op minder dan een kilometer van de afritten UZ Gent op de R4 en de E17.

Je rijdt op de R4 richting Zelzate – neem afrit KAA Gent / UZ Gent / Gent-Zuid I – op het rond punt moet je ongeveer rechtdoor, richting UZ Gent – 600 meter verder rij je rechtsaf de Ottergemsesteenweg Zuid in – volg de bordjes Otterburcht, rechtsaf aan bouwmaterialen Van den Braembussche

Je rijdt op de R4 richting Merelbeke – neem afrit KAA Gent / UZ Gent / Gent-Zuid I – rij driekwart rond het rond punt, richting Zelzate / UZ Gent / Gent-Zuid I – je rijdt een brug op; beneden aan de brug moet je rechtdoor aan het rond punt, richting UZ Gent – 600 meter verder rij je rechtsaf de Ottergemsesteenweg Zuid in – volg de bordjes Otterburcht, rechtsaf aan bouwmaterialen Van den Braembussche

Je rijdt op de E17 richting Antwerpen – neem afrit 9, UZ Gent – ga linksaf aan de verkeerslichten op het eind van de afrit (rij niet richting UZ Gent) – 200 meter verder neem je de tweede straat links, de Ottergemsesteenweg Zuid – volg de bordjes Otterburcht, rechtsaf aan bouwmaterialen Van den Braembussche

Je rijdt op de E17 richting Kortrijk – neem afrit 9, UZ Gent – rij driekwart rond het rond punt, neem rechts de brug op, richting E17 Antwerpen / R4 Ring / Gent-Zuid I – 700 meter verder neem je de derde straat links, de Ottergemsesteenweg Zuid – volg de bordjes Otterburcht, rechtsaf aan bouwmaterialen Van den Braembussche

kom je met het openbaar vervoer

Openbaar vervoer, bus 19

Halte Proeftuinstraat van buslijn 19 is de dichtstbijzijnde halte. Reken op iets meer dan 10 minuten reistijd vanaf het Sint-Pietersstation. Recht tegenover de bushalte Proeftuinstraat ga je het doodlopende stuk van de Ottergemsesteenweg Zuid in en is het nog een kleine 500 meter tot aan het kantoorgebouw Otterburcht, voorbij Publiganda en Van den Braembussche.

kom je met de fiets

Met de fiets

Het kantoorgebouw ligt langs de Schelde waar een fietspad passeert. Op die Hamerlandtragel fiets je er naartoe en kan je via de achteringang naar binnen.

kom je over het water

Met een jacht

Geen idee hoe je er precies geraakt, maar de jachthaven van Merelbeke Yachting ligt vlakbij. Je meert aan, gooit de trossen uit, stapt de Hamerlandtragel op en je kan via de achteringang naar binnen. Roep "ahoy" en we komen opendoen.

 

Dringende vraag?

Bel ons op 0487 460 049 of vul het formulier in. We reageren meteen.

 

Contactformulier

We houden rekening met je privacy. Om je aanvraag op te volgen, kunnen we je gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we je mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met je gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

website bouwen