Whitepapers

Whitepapers

Een whitepaper, wie leest dat nog?

Wel, zowat iedereen die online een belangrijke aankoop aan het voorbereiden is. Maar alleen wanneer die denkt dat het echt interessant zal zijn en niet te veel inspanning zal vragen. Wij zorgen ervoor dat uw whitepaper inhoudelijk diep gaat en toch luchtig blijft. Zo overtuigt u uw klanten en prospecten van uw kennis van zaken.

Lever wat u belooft

Altijd diezelfde informatie herkauwen of trends meegeven die iedereen toch al kent, zullen niet veel indruk maken. Integendeel, misschien gaat men wel denken dat de rest van uw dienstverlening ook maar zozo is. Daarom gaan we samen op zoek naar relevante en actuele input die blijft hangen en inspireert.

Uiterlijk is ook belangrijk

De verpakking is minstens even belangrijk als de inhoud. Een whitepaper moet er fris en aantrekkelijk uitzien: leesbaar design, duidelijke structuur, grafiek, fotografie, diagrammen. Alles opdat men uw informatie bijna zou willen verslinden. Met één reden: meer conversie op uw website.

Conversie via whitepapers?

Whitepapers zijn een van de mogelijke alternatieven om de bezoekers van uw website te overhalen om met u in contact te komen. Daar mag u voorzichtig mee omgaan. Oordeel zelf of u uw expertise zomaar wil weggeven in ruil voor een e-mailadres. Lever toch vooral kwaliteit. Niets erger dan iemand die zich bij een eerste contact bedrogen voelt. Dan heeft uw prospect geen zin meer om nadien met u in zee te gaan.

Het goede voorbeeld

Uiteraard prediken we alleen waar we zelf in geloven. Ook voor onszelf produceerden we enkele whitepapers over B2B marketingcommunicatie. Onderwerp ons gerust aan een kritische test, download hieronder onze whitepaper over lead generation met contentmarketing en kijk of u er iets aan hebt.

 

Het start met content...

Allemaal heel mooi wat contentmarketing belooft, maar hoe begint u eraan? Hoe zorgt u ervoor dat u content kan omtoveren in leads? Zou het echt zo makkelijk zijn? Met deze gratis whitepaper zetten we u op weg. U krijgt twintig pagina's met ideeën, een checklist en een plan.

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, worden uw gegevens opgeslagen in onze CRM-software. Zonder uw akkoord voegen we u echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

todo