Webpagina’s en SEO

Webpagina’s en SEO

Vertel wat uw prospecten willen weten

Op een sterke website vindt uw bezoeker in één oogopslag de informatie die hij nodig heeft. Wie op uw site terechtkomt, moet toch wat onder de indruk zijn van uw expertise en helderheid. Zo nodigt u bezoekers uit om verder door uw site te browsen, nieuwsgierig te worden, contact te nemen. U vertelt hen zonder omwegen hoe u hen kunt helpen.

Grondig inzicht in websites

Dankzij onze ervaring met de duizenden pagina’s die we schreven, weten we snel welke toon past en welke informatie uw bezoekers nodig hebben. Doordat we zelf ook websites maken , leveren we teksten op maat van uw templates en doelgroepen.

Voor zoekmachines en bezoekers

U wil natuurlijk met elke pagina hoog scoren in de zoekresultaten, maar niemand wil een tekst lezen die alleen geschreven is voor een zoekmachine. Uw teksten moeten vooral aangenaam zijn voor elke lezer die wil begrijpen wat u schrijft. Wij combineren met SEO copywriting beide aspecten: duidelijk, overtuigend, vlot leesbaar en tegelijk technisch correct voor zoekmachines.

Geloofwaardig en beter vindbaar

Het resultaat is een beter vindbare website, een hogere geloofwaardigheid ervan en dus meer bezoekers. Met landing page optimisation zorgt u voor meer conversie. Wij zorgen alvast voor vlotte en moderne webpagina’s.

Haalbaarheidsanalyse vooraf

We gaan altijd met een analyse van start. Het succes van SEO copywriting hangt ook af van wat uw concurrenten al deden. We willen dat u met SEO copywriting een resultaat zal kunnen halen dat in verhouding staat tot uw inspanningen.