Webinars

Hoe gaan klanten in B2B op zoek naar een leverancier

Gratis webinar “Hoe gaan klanten in B2B op zoek naar een leverancier?”

Graag in een half uurtje te weten hoe het aankoopproces start in B2B en hoe je daarop kan inspelen? Schrijf je nu in voor ons gratis webinar. De belangrijkste boodschap kunnen we nu al meegeven. Het aankoopproces start in de meerderheid van de gevallen niet met een online zoekopdracht. Even illustreren met een wat extreem voorbeeld. Stel dat ik een nieuwe goederentreinlijn wil aanleggen vanuit de haven van Zeebrugge. Wat ga ik dan precies googlen? Waarschijnlijk helemaal niets. Uiteraard doen ze in B2B nog iets anders dan alleen miljardenprojecten, maar ook bij relatief kleine beslissingen gaat het in eerste instantie niet via Google. Wat dan wel de voorkeur heeft, vertellen we tijdens het webinar.

Wanneer?

(Webinar van donderdag 17 november om 11u30)

Hoe start het aankoopproces in B2B?

 • wat is een Marketing Qualified Lead (MQL) echt
 • wie moet voor de meeste leads zorgen
 • hoe start het aankoopproces in B2B
 • hoe beïnvloedt dat de job van de marcom

Graag in een half uurtje leren hoe je het best inspeelt op het aankoopproces in B2B? Schrijf je nu in voor ons gratis webinar.

Slides aanvragen

  Naam

  E-mailadres

  Welke slides wil je ontvangen?

  We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.