Wat we doen

Op zoek naar ondersteuning voor je communicatie in B2B naar klanten, prospecten, medewerkers, partners en andere relaties?
Hieronder vind je wat je nodig hebt.

B2B websites

We zijn specialist in websites die persoonlijke verkoop in B2B ondersteunen. Samen met ons beslis je over technologie, hoofddoel, eventuele webshop, deadlines, huisstijl, enzovoort. Jij bepaalt wat je zelf doet, wij houden ons sowieso aan de kortst mogelijke timing en het afgesproken budget.

Meer info

Interne communicatie

Een goede interne communicatie zorgt ervoor dat je medewerkers weten waarmee ze bezig zijn en daarover trots de resultaten uitdragen naar de buitenwereld. De motivatie en productiviteit stijgen. Iedereen is betrokken, deelt de visie en werkt mee aan de toekomst van je onderneming.

Meer info

Lead generation

We schrijven, filmen, ontwerpen, verspreiden en promoten je content, zodat je meer bezoekers naar je website lokt en zeker 25% meer leads kunt binnenhalen. Via online marketing laat je je klanten en prospecten zichzelf informeren over jouw activiteiten. We helpen je om dat doel ineens of in fasen te bereiken.

Meer info

In detail

Video

Prospecten overtuigen met een videotestimonial? Talent aantrekken met een rekruteringsvideo of je event vastleggen op video als promotiemiddel? Het kan allemaal.

Copywriting

Wij schrijven de teksten voor al je communicatiemiddelen, zoals je website, testimonials, blogs, longreads en nieuwsberichten, e-books, brochures, magazines, enzovoort. Meertalig en inclusief design kan ook.

Gated content

Overtuig potentiële klanten om hun contactgegevens achter te laten in ruil voor relevante content zoals whitepapers, e-books of webinars. Dankzij een contentkalender valt de online promotie naar je gated content nooit stil.

SEO

Een totaalaanpak om beter gevonden te worden, met technische, inhoudelijke en structurele optimalisatie van je website, online contentmarketing en link building.

Nieuws

Wil je prospecten en klanten informeren via newsletters? Heb je belangrijk nieuws en wil je dit verspreiden aan de meest relevante journalisten? We helpen je graag verder.

Design en drukwerk

Een nieuw logo nodig? Dat kan. We zorgen voor een complete huisstijl met templates voor je powerpoints, newsletters, offertes, productfiches, facturen. Magazines, flyers, brochures, pop-up stands, visitekaartjes of rolbanners nemen we ook voor onze rekening.

Sociale media

Lig niet langer wakker van je sociale media: wij schrijven je posts, maken leuke content, beheren je kanalen en vergroten je bereik door van collega’s en anderen ambassadeurs te maken.

Online adverteren

Online ads schrijven en optimaal verspreiden is een kunst. Gelukkig hebben we die onder de knie voor Google, Facebook en LinkedIn. Optimalisatie van je campagnes altijd inbegrepen.

GDPR

We zorgen ervoor dat je website en e-mailmarketing GDPR-proof zijn. Indien je dat wenst voorzien we je ook van advies op maat via een workshop of een reeks webinars.

Vacatures

Moet men zien dat je een aantrekkelijke werkgever bent? Wij helpen je om tot een rake Employee Value Proposition te komen, om efficiënte vacatureteksten te schrijven en we zorgen voor gelukkige werknemers dankzij informatieve en amusante interne communicatie.

Marketing Automation

Met marketing automation help je prospecten doorheen de volledige buyer journey. We helpen je bij de configuratie en de contentflows. We ondersteunen je ook in het dagelijkse gebruik van de software, zoals Active Campaign, ClickDimensions en Microsoft Dynamics 365 Marketing.

Strategie en KPI's

Waar sta je vandaag op het vlak van marketing en online lead generation, waar wil je naartoe en wat moet daarvoor gebeuren? Na de audit ken je je prioriteiten en liggen de KPI's van je communicatie vast.