Video

Video

Meer impact op uw website

Met video haalt u meer bezoekers naar uw website of houdt u er ze langer. Wil u uw video’s snel, professioneel en tegelijk verrassend betaalbaar houden, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een beperkte cameraploeg en een korte, professionele eindmontage houden we de kostprijs en projectduur helemaal onder controle.

No-nonsense aanpak

Onze internetvideo’s zijn scherpe beelden, een zuivere klank en een heldere belichting. Maar vooral een leuk verhaal dat we vooraf laten goedkeuren in een beknopt scenario. Geen stockbeelden van dertien in een dozijn of overbodige special effects. Een geloofwaardige video, rechttoe rechtaan, blijft bij de kijkers het beste hangen. Een goede planning vooraf zorgt voor een vlotte productie. Sneller en goedkoper dus.

Volledig afgewerkt

Video’s leveren we volledig afgewerkt, het liefst aangevuld met passend tekstmateriaal. Zo staat uw video meteen goed vindbaar op YouTube, geïntegreerd in een blogpost en gepromoot op uw sociale media. Standaard zijn onze video’s klaar voor upload naar YouTube in 1080p Full HD, het formaat waar u de meeste kanten mee uit kunt.

Professioneel videomateriaal

We gebruiken volgende apparatuur voor pittige internetvideo’s: Sony PMW-200 XDCAM camera met 3x CMOS sensors voor Full HD broadcast kwaliteit, Sennheiser draadloze microfoonset, Shure handmicrofoon, Lastolite lichtset, montage en afwerking in Adobe Premiere Pro. Een Chroma Key-installatie en extra belichting zijn mogelijk op aanvraag.

Tientallen voorbeelden van video’s

Browse door ons YouTube-kanaal.