Testimonials

Testimonials

Uw klanten overtuigen anderen

Een klantenverhaal of testimonial is de meest overtuigende reclame voor uw producten of diensten. Klanten blijven een heel geloofwaardige bron over uw activiteiten. Bedrijven willen leren van elkaars succesverhalen. U kunt wel zeggen dat u prima werk levert, tevreden klanten zijn nog altijd het beste bewijs. Gebruik hun positieve ervaringen bij prospecten die het ook eens van iemand anders willen horen.

Concrete voordelen doen kopen

Een goede testimonial heeft het over de concrete voordelen en zorgt voor aantrekkelijke details die potentiële klanten over de streep kunnen trekken. Testimonials maken, is trouwens ook goed voor de relatie met uw bestaande klanten. Die kunnen hun feedback kwijt en kunnen achteraf nog eens alle positieve aspecten herlezen.

Klaar in anderhalf uur

Dankzij ons vast productieproces kent iedereen zijn rol en wordt uw klant goed begeleid. Filmen of het interview afnemen, eventuele foto’s maken en het goedkeuringsproces nadien vragen alles samen zo’n anderhalf uur van uw klant zijn tijd. Nadien zorgen wij voor een eerste versie van uw teksten of video. Na uw goedkeuring en die van uw klant, gieten we alles in een nette template of een internetvideo en hebben uw sales en marketing weer een nieuw verkoopargument in handen.

Ruim tien jaar ervaring

We maken al meer dan tien jaar testimonials in de meest uiteenlopende sectoren. We sturen u de collega die uw sector kent en dagen altijd goed voorbereid op. We zorgen ervoor dat u en uw klant zo weinig mogelijk tijd verliezen. Met meer dan 2.000 afgewerkte teksten en video’s in onze vingers, zullen we ook voor u overtuigende tekst en video produceren.

Voorbeelden van testimonials

Bekijk tientallen voorbeelden op SlideShare en YouTube.