Social posts

Social posts

Dit vraagt om recyclage

Sociale media zijn onmisbaar in elk promotieplan hoewel ze meestal niet voor opvallende resultaten zorgen. Toch wil u uw bedrijf zichtbaar houden op de sites waar mensen dagelijks tijd spenderen. U heeft gelijk en het kan zonder er grote bedragen tegenaan te gooien. Daarom zijn we niet vies van een beetje recyclage. We gaan uw bestaande berichten in aangepaste verpakking aanbieden via sociale media, in tekst of video. Een fijn neveneffect is een verbeterde vindbaarheid in zoekmachines.

Advies en copywriting

Om de juiste toon te vinden, bekijken we uw bestaande sociale media aandachtig. We kunnen enkele quick fixes meegeven of een duurzaam actieplan opstellen. We willen dat uw profiel perfect weergeeft wie u bent en wat u doet. We hebben knowhow om die profielen ook te vullen en berichten te schrijven. Short copy of zelfs microbloggen is een vak op zich. Wij gieten wat u wil vertellen in het juiste aantal tekens, liefst meteen na het schrijven van de blog of het maken van de video.

Verlies de controle niet

We gaan heus geen coup plegen op uw sociale media. U blijft bij elke stap op de hoogte van onze plannen en de beweegredenen. Uiteraard geven we de knepen van het vak graag door. We geven uw social media-team tijdelijke of permanente ondersteuning bij uw campagnes. Daarbij zorgen we altijd voor een duidelijke taakverdeling. We hebben het liefst dat u ook een deel van het werk op zich blijft nemen. Dat verhoogt de authenticiteit die past bij sociale media.

Outsourcen à la carte

Heeft u tijdelijk assistentie nodig om posts te schrijven, internetvideo’s te maken of infographics te ontwerpen, dan kan u bij ons terecht. Ook kan uw social media-team ons altijd bellen voor technisch en inhoudelijk advies.

Volgende onderdelen kan u outsourcen:

  • posts en statusupdates
  • conversaties opstarten en beheren
  • beheren van uw groepen en communities
  • uitbreiden van uw contactennetwerk
  • monitoring en rapportering
  • interne verspreiding en employee engagement