Perscommunicatie

Perscommunicatie

Goede dienstverlening aan de journalist

De media kunnen alle bedrijven gelijk behandelen. Iedereen heeft in theorie dezelfde kans om in de pers te verschijnen. Daarom gaan we als pr-bureau journalisten altijd zo goed mogelijk van dienst zijn met maatwerk zoals relevante verhalen, voorstellen en inzichten, relatief korte persberichten die men snel kan overnemen en goed voorbereide woordvoerders. Zo kunnen journalisten productief werken en tegelijk interessante stukken schrijven; twee factoren waarop zij beoordeeld worden.

Het beste resultaat voor uw budget

We helpen u om een gewaardeerd gesprekspartner van de media te zijn, omdat we uw informatie omzetten in wat journalisten het liefst ontvangen. Door uw perscommunicatie te voeren in functie van wat zij nodig hebben, werken we zonder flauwekul en zo rendabel mogelijk. Wij garanderen u een hoger resultaat dan wat u vandaag behaalt.

Dag en nacht beschikbaar

Bij crisis kan u dag en nacht op ons als pr-bureau rekenen voor praktische ondersteuning, zoals copywriting en vertaling van persberichten, monitoring en beheer van uw sociale media, praktijkgerichte mediatraining, plus voorbereiding van Q&A-documenten.

Ook voor minder gekende bedrijven

Bent u niet zo’n bekend merk, dan zal het wellicht niet lukken door alleen persberichten uit te sturen. In dat geval zoeken we verder om interessante achtergrondverhalen te brengen over uw organisatie, een vernieuwde aanpak, uw expertise, uw inzichten in de problematiek bij klanten, uw marktkennis, trendspotting, enzovoort. We vinden altijd de juiste aanpak om de aandacht van media te verkrijgen.