Collega’s die trots zijn op hun werk

Je maakt van elke medewerker een ambassadeur

Wat krijg je?

VinkjeTijdwinst

Het grootste voordeel van een systematische interne communicatie komt misschien onverwacht, het gaat namelijk om tijdwinst. Laat geen management-tijd meer verloren gaan aan het blijven herhalen van operationele informatie.

VinkjeContact houden

Organisaties worden losser en steeds meer gedecentraliseerd. Hou contact met iedereen, waar die ook werkt en met welk statuut. Interne communicatie helpt om mensen samen te houden en aan hetzelfde doel te laten werken.

VinkjeTalent blijft langer

Je medewerkers zijn betrokken bij je organisatie en voelen zich trots op hun werk. Prima prestaties krijgen de eer die ze toekomen. Waardering helpt ervoor te zorgen dat medewerkers je bedrijf niet snel zullen verlaten.

Vinkje

Verhalen worden verteld

Samen met jou gaan we op zoek naar de meest efficiënte manier om alle verhalen te vinden. We pikken daarbij optioneel de PR-opportuniteiten op en laten ook geen berichten met externe nieuwswaarde verloren gaan. We vertellen waar je bedrijf voor staat en wat jullie allemaal verwezenlijken.

Vinkje

Expertise delen

Je verlaagt de drempel om expertise sneller te delen. Door te leren van elkaar, zullen medewerkers minder fouten maken en sneller elkaars best practices volgen.

Vinkje

Een betere en snellere rekrutering

Een positieve sfeer op het werk zorgt ervoor dat je eigen medewerkers sneller nieuwe talenten zullen aanbrengen. Dankzij een goede interne communicatie kunnen nieuwe medewerkers sneller aan de slag.

Vinkje

Voor elk bedrijf een persoonlijke aanpak

Je communicatie past bij jouw bedrijf. De toon en de manier om de berichten te verspreiden past perfect bij jouw medewerkers. We geven hen wat ze willen, presenteren het op de juiste manier en in de meest geschikte vorm.

Waarom Quadrant inschakelen?

Meerdere mannetjes in cirkels die zijn verbonden

Je medewerkers worden ambassadeurs

Je medewerkers vertellen zelf waarom ze trots zijn op hun werk. Die trots dragen ze ook uit naar de buitenwereld, bijvoorbeeld op sociale media . Hierdoor krijg je nog meer fans voor je merk, binnen en buiten je bedrijf.

Mannetje naast tekst binnen een webbrowser

Gestructureerd en herkenbaar

We bieden vaste templates aan voor interne nieuwsbrieven en een afgeschermde interne nieuwssite. We passen alles aan aan jouw huisstijl of ontwikkelen er eentje speciaal voor je interne communicatie. Zo krijgen je medewerkers aan een vaste frequentie herkenbare berichten.

Mannetje dat snel loopt op een blauwe achtergrond

Het valt nooit stil

We zoeken een tempo dat bij jouw bedrijf past. Op een kick-off meeting stellen we een contentkalender samen waardoor je nooit om input verlegen zit. In een vaste frequentie herinneren we je medewerkers eraan waarom het zo leuk is om bij jou te werken.

Drie mannetjes rond een tandwiel

Minder afwezigen

Door de communicatie open te houden, kan je ontevredenheid sneller bijsturen. De belangrijkste oorzaak van burn-out is dat mensen zich niet gewaardeerd voelen. Een goede interne communicatie geeft successen een naam en een gezicht.

Het werkt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis advies?

Ik wil betere interne communicatie en zou graag gratis advies krijgen.

    We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.