Collega’s die trots zijn op hun werk

Je maakt van elke medewerker een ambassadeur

Een goede interne communicatie zorgt ervoor dat je medewerkers weten waarmee ze bezig zijn en daarover trots de resultaten uitdragen naar de buitenwereld. De motivatie en productiviteit stijgen. Iedereen is betrokken, deelt de visie en werkt mee aan de toekomst van je onderneming.

Waarom je interne communicatie door Quadrant?

Je medewerkers worden ambassadeurs

Je medewerkers vertellen zelf waarom ze trots zijn op hun werk. Die trots dragen ze ook uit naar de buitenwereld, bijvoorbeeld op sociale media . Hierdoor krijg je nog meer fans voor je merk, binnen en buiten je bedrijf.

Gestructureerd en herkenbaar

We bieden vaste templates aan voor interne nieuwsbrieven en een afgeschermde interne nieuwssite. We passen alles aan aan jouw huisstijl of ontwikkelen er eentje speciaal voor je interne communicatie. Zo krijgen je medewerkers aan een vaste frequentie herkenbare berichten.

Het valt nooit stil

We zoeken een tempo dat bij jouw bedrijf past. Op een kick-off meeting stellen we een contentkalender samen waardoor je nooit om input verlegen zit. In een vaste frequentie herinneren we je medewerkers eraan waarom het zo leuk is om bij jou te werken.

Minder afwezigen

Door de communicatie open te houden, kan je ontevredenheid sneller bijsturen. De belangrijkste oorzaak van burn-out is dat mensen zich niet gewaardeerd voelen. Een goede interne communicatie geeft successen een naam en een gezicht.

Wat krijg je?

Talent blijft langer

Je medewerkers zijn betrokken bij je organisatie en voelen zich trots op hun werk. Uitzonderlijke prestaties krijgen de eer die ze toekomen. Deze waardering zorgt ervoor dat medewerkers je bedrijf niet snel zullen verlaten.

Verhalen worden verteld

Samen met jou gaan we op zoek naar de meest efficiënte manier om aan story digging te doen. We pikken ook PR-opportuniteiten op en laten geen nieuws verloren gaan. We vertellen waar je bedrijf voor staat en wat jullie allemaal verwezenlijken.

Expertise delen

Je verlaagt de drempel voor interne communicatie, waardoor expertise sneller gedeeld wordt. Door te leren van elkaar, zullen medewerkers minder fouten maken en sneller elkaars best practices volgen.

Een betere en snellere rekrutering

Een positieve sfeer op het werk zorgt ervoor dat je eigen medewerkers sneller nieuwe talenten zullen aanbrengen. Dankzij een goede interne communicatie hoef je die nieuwe medewerker geen uren bij te praten.

Voor elk bedrijf een persoonlijke aanpak

Je communicatie past bij jouw bedrijf. De toon en de manier om de berichten te verspreiden past perfect bij jouw medewerkers. We geven hen wat ze willen, presenteren het op de juiste manier en in de meest geschikte vorm.

Klanten die tevreden zijn met hun interne communicatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gratis advies?

Ik wil betere interne communicatie en zou graag gratis advies krijgen.

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.