Employee engagement

Employee engagement

Maak ambassadeurs van uw collega’s

Nog voor u op zoek gaat naar nieuwe fans op sociale media, raden we aan om eerst intern iedereen mee te krijgen. Zijn al uw collega’s lid van uw pagina’s op sociale media? Liken ze uw berichten? Worden ze daartoe aangemoedigd? Wij zorgen voor een manier van werken die uw content gemakkelijk deelbaar maakt. Zo gebruikt u het enthousiasme van uw collega’s om meer mensen te bereiken.

Persoonlijke aanpak

Betrek uw collega’s bij wat er in uw organisatie leeft en geef ze een duwtje om vaak te delen op sociale media. Ze zullen dit sneller doen wanneer de vorm en de inhoud hen daartoe overtuigen. Wij gaan op zoek naar de ideale manier om uw collega’s mee te krijgen, zodat ze graag en veel over hun bedrijf praten. Met elkaar en vooral binnen hun online netwerk.

Meer interactie

De meeste sociale media schuiven bedrijfscommunicatie naar de achtergrond. Wilt u als bedrijf iets laten verschijnen, dan moet u daar vaak voor betalen. Een bericht dat echter vanuit uw persoonlijke profiel en dat van uw collega’s komt, wordt meer gelezen en lokt meer interactie uit. Uw medewerkers worden aanspreekpunten voor potentiële klanten.

Software voor directe feedback

Met de hulp van software zoals Social Seeder of andere sturen we regelmatig meldingen uit naar uw collega’s met daarin informatie die ze kunnen delen. Omgekeerd kunnen zij ook suggesties geven over wat hen interesseert. Op een handig dashboard ziet u meteen welke berichten het meest gedeeld en opgepikt worden. Zo kunnen we bijschaven tot iedere medewerker uitkijkt naar een volgende post om te delen.