Vergroot je bereik op sociale media met employee advocacy

Natuurlijk wil je meer gedeeld, geliked en gezien worden op sociale media. Een belangrijke stap is employee advocacy: je collega’s inschakelen om je bereik te vergroten. Volgt iedereen je al op je sociale media? Delen en liken ze je berichten ook?

Met de Social Seeder-software kunnen je medewerkers gemakkelijk posts delen, werkelijk met één klik op de knop. Zo worden zij de vaste ambassadeurs van je bedrijf. Dankzij hun enthousiasme bereik je veel meer interessante contacten.

Bij ons kan je Social Seeder krijgen in een speciale formule voor de kmo. Bovendien zetten we je account klaar, zorgen we voor je campagnes en geven we je directe feedback over je resultaten.

Ja, ik wil een demo van Social Seeder »

Social Seeder-watte?

 

Ook voor employer branding

Alle collega’s zijn welkom, waardoor iedereen zich betrokken voelt en mee deelt. Zo tonen je collega’s dat ze trots zijn op hun werk, wat positief werkt voor je employer branding.

Een groter bereik, weinig moeite

Social Seeder gebruiken, is simpel. Je verspreidt je content via een campagne naar je ambassadeurs. Dit zijn je collega’s en eventueel ook partners, klanten of relaties. Zij krijgen een e-mail met een korte uitleg en een post die klaar is om meteen te delen. Ze moeten alleen nog op de knop klikken, eventueel een extra tekstje schrijven en dan delen op de sociale media van hun keuze. Je hoeft niet veel ambassadeurs te hebben voor een groot bereik.

Onmiddellijk resultaat

Je ziet onmiddellijk het resultaat: wie heeft gedeeld en waar, hoeveel keer is de post geliked en bekeken en hoeveel mensen heeft de employee advocacy campagne uiteindelijk bereikt. Het staat allemaal op een dashboard met share charts en like charts. Op het leaderboard zie je wie het meest deelt en de meeste hits binnenhaalt.

Wat employee advocacy kan betekenen voor jou

Een tekstballon en hand die staan voor het alternatief kanaal dat employee advocacy biedt voor je communicatie

Een alternatief kanaal

Met de GDPR gaat het nu wat moeilijker om een groot publiek te bereiken. Aangezien via e-mail een aantal zaken niet meer mogen, kan Social Seeder een interessant alternatief zijn om je bereik toch nog uit te breiden.

Nieuwe connecties

Je ambassadeurs die je posts delen op hun sociale media-kanalen, brengen je op een organische manier onder de aandacht bij meer en nieuwe contacten.

Een groep mensen die je collega's representeren, je krijgt hen mee met een persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Betrek je collega’s bij wat er in je organisatie leeft om ze een duwtje te geven om vaak te delen op sociale media. Ze zullen dit sneller doen wanneer de vorm en inhoud hen daartoe overtuigen.

De juiste content

Voor die content kan je zeker bij ons terecht. Wij gaan op zoek naar de ideale manier om je medewerkers mee te krijgen, zodat ze graag en veel over hun bedrijf praten, ook binnen hun online netwerk.

Een geldsymbool dat staat voor de gratis interactie die employee advocacy je oplevert

Meer gratis interactie

De meeste sociale media-kanalen schuiven bedrijfscommunicatie naar de achtergrond. Wil je als bedrijf iets laten verschijnen, dan moet je daar vaak voor betalen.

Aanspreekpunten

Een bericht dat echter vanuit je persoonlijke profiel en dat van je collega’s komt, wordt meer gelezen en lokt meer interactie uit. Je medewerkers worden aanspreekpunten voor potentiële klanten.

Een snel lopend persoon, want met Social Seeder krijg je snel feedback via dashboards

Directe feedback

Met Social Seeder sturen we regelmatig meldingen uit naar je collega’s met daarin informatie die ze kunnen delen. Omgekeerd kunnen zij ook suggesties geven over wat hen interesseert.

Dashboard met charts

Op een handig dashboard zie je meteen welke berichten het meest gedeeld en opgepikt worden. Zo kunnen we bijschaven tot iedere medewerker uitkijkt naar een volgende post om te delen.

Op tien minuten evalueren?

Graag een demo?

Wil je meer weten over employee advocacy, Social Seeder en wat je er precies mee kan doen? Vraag een demo aan en zie zelf hoe het allemaal in z’n werk gaat: je collega’s mee engageren tot ambassadeurschap, lustig campagnes maken, mails versturen, de resultaten van je campagnes raadplegen en je grotere bereik op sociale media zien. Vul het contactformulier in of mail naar mail@quadrantcommunications.be en we organiseren een demo.

Contactformulier

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, kunnen we uw gegevens opslaan in onze CRM-software en voegen we u mogelijk toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

Of bekijk onze gratis webcast
over employee advocacy met Social Seeder

Wil je weten wat er allemaal bij komt kijken? We helpen je op weg met onze gratis webcast over employee advocacy met Social Seeder. We bespreken in een half uurtje waarom je je collega’s, partners en klanten aan het delen krijgt met een project voor ‘employee advocacy’, wat je er precies van mag verwachten en hoe je het concreet aanpakt met Social Seeder.

Ik bekijk de webcast »

Bij Quadrant Communications staat een team gedreven B2B contentmarketeers voor u klaar. We creëren uw content en verspreiden die zo efficiënt mogelijk naar uw doelgroepen via newsletters, blogs, testimonials, social posts, employee advocacy, video’s, online ads, post boosting, whitepapers, persberichten, websites, webpagina’s, landingspagina’s, enzovoort. U houdt uw klanten en prospecten goed geïnformeerd over wat u voor hen kan betekenen en haalt online leads binnen. Bel ons voor meer info op 09 210 53 50.

 

…en weulder zoeng uuk een vrie giestige bende zijn veur mee te wirke…