Uw website was wellicht te duur

Uw website was wellicht te duur

Door: Frank

Om een beetje van een website te maken, heb je minstens een designer, een ontwikkelaar, een copywriter en een analist nodig, plus vermoedelijk vertalers en een expert op het vlak van gebruiksvriendelijkheid. En wie gaat al die mensen inplannen en waar nodig in toom houden?

Een projectleider, dat spreekt voor zich. Wel, dat zou voor zich moeten spreken, want als we met klanten en potentiële klanten over hun vorige website spreken, werd die meestal gemaakt zonder een duidelijk aangestelde projectleider. Of werd het projectbeheer in handen gegeven aan een van de meer technische specialisten.

Alsof je de coördinatie voor de bouw van je hele huis aan de dakwerker zou geven, of aan de interieurontwerper. Dat doet haast niemand. Maar een website laten maken onder de leiding van de programmeur, dat is dagelijkse kost. Een website is nochtans geen louter technisch project. Er werkt een multifunctioneel team aan (deze zin staat er ook om het woord multifunctioneel nog eens te kunnen gebruiken).

Om de productie van een B2B website eenvoudiger, sneller en finaal goedkoper te laten verlopen, hebben we een stappenplan opgezet. In veertien stappen kom je tot een website, onderhoud en updates inbegrepen. De eerste twee stappen: het aanstellen van een projectleider en het aanduiden van het hele projectteam. De volgende twaalf stappen zitten in een gratis whitepaper die je hieronder kan downloaden.

Naar een betere website

Een nieuwe website maken is een intense klus. Vaak lopen timing en budget uit de hand. Ons stappenplan zet u op weg om uw nieuwe website online te krijgen binnen een realistische deadline, zonder onnodige kosten. Bekijk de veertien stappen met voorbeelden.

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, worden uw gegevens opgeslagen in onze CRM-software. Zonder uw akkoord voegen we u echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

todo