Blog

Help, ik moet mijn ei kwijt!

Door: Kristof

De link tussen een ei kwijt kunnen en landingspagina’s? Die is snel gelegd. Of is dat eerder te wijten aan een vreemde kronkel in mijn hersenen? Goed mogelijk. In elk geval is de kop van deze blog eraf. Wat ik wil zeggen is dat veel van onze klanten ons vragen om snel iets toe te voegen aan hun website. Ze willen mensen laten inschrijven op hun webinar, lanceren een nieuw product, ze willen een demo aanbieden, enzovoort. Op dat moment is het handig om deze informatie in een handomdraai op de website te kunnen zetten. Met landingspagina’s – kwestie van in het thema te blijven – is dat een eitje.

Wat is een landingspagina?

Het woord zegt het zelf. Een landingspagina is een pagina op je website waar mensen op landen. Ze komen er terecht doordat je hen ernaar toestuurt via bijvoorbeeld een newsletter, een advertentie of een social post. Een landingspagina concentreert zich op een bepaald thema en zet bezoekers aan tot actie. Zo kan je bezoekers aansporen om in te schrijven voor een evenement of om bijvoorbeeld een whitepaper te downloaden.

Wat zijn de voordelen van landingspagina’s?

Het grootste voordeel van een landingspagina is dat je er snel en gemakkelijk eentje in elkaar kan steken. Het enige wat je moet voorzien is een template op je website die je makkelijk kan aanpassen naargelang het doel van de pagina. Zelf hebben wij een WordPress-template gemaakt die opgebouwd is uit zogenaamde building blocks. Die blokken kunnen we verplaatsen, herhalen of weglaten naargelang onze eigen wensen.

Iets voor jou?

Zou een landingspagina wel eens iets voor jou kunnen zijn? Klik dan even op onderstaande link. Vertel ons wat je precies nodig hebt en we contacteren je meteen. Twijfel je nog? Klik dan tenminste toch eens op de link om te zien hoe een landingspagina er bij ons ongeveer uitziet.

Toon mij eens zo’n landingspagina »