Google geeft zelf SEO-tips

Door: Frank

Via e-mail kreeg ik een paar reacties binnen op mijn blogpost over betere zoekresultaten in Google. Dat de SEO-regels niet zo zwart-wit zijn, dat er verschillende opinies over bestaan, onduidelijkheden, dat gezond verstand gebruiken wel voldoende is, enzovoort. Daarom een link naar een handleiding van Google zelf. Het document is sinds vorige zomer ook beschikbaar in het Nederlands en een nest andere talen.

Is dit dan voldoende om je eigen site hoog naar de toptien te warpen? Wel, dat hangt van de concurrentiedruk, je budget en je eigen creativiteit af. Zo blijft er dus toch nog ruimte voor interpretatie …

Een beter vindbare website?

U wil bij de beste vrienden van Google horen, zodat iedereen u beter kan vinden en in één oogopslag op uw website ziet waar u voor staat? Met een goed gestructureerde website komt u al ruim halfweg. In deze whitepaper leggen we uit hoe u eraan begint en komt ook SEO kort aan bod.

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, worden uw gegevens opgeslagen in onze CRM-software. Zonder uw akkoord voegen we u echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

todo