Conversie via whitepapers en instructievideo’s

Conversie via whitepapers en instructievideo’s

Door: Frank

Tien jaar geleden was het gemakkelijk. Je vroeg de bezoeker van je website om in te schrijven voor je nieuwsbrief en je had al prijs. Dat lukt vandaag ook nog wel, maar alleen als je vorige nieuwsbrieven op je website staan om ermee aan te tonen dat ze interessant zijn.

Whitepapers en instructievideo’s zijn mogelijke alternatieven (kijk maar eens op LinkedIn hoeveel er aangeboden worden) om de bezoekers van je website te overhalen in contact te gaan. Dankzij de neutrale en informatieve toon van de paper of de video bewijs je bovendien je kennis van zaken.

Oordeel zelf of je je expertise zomaar wil weggeven of alleen in ruil voor een e-mailadres. Maar lever vooral voor wat je beloofd hebt. Niets erger dan je bij een eerste contact bedrogen voelen. Zelf downloadde ik al een paar keer “The definite guide to ..” en kreeg daarin niet meer dan een paar clichés en vijf tips die iedereen al jaren kent. Dan heb ik geen zin meer om nadien met zo iemand in zee te gaan.

Online leads binnenhalen

Allemaal heel mooi wat contentmarketing belooft, maar hoe begint u eraan? Hoe start u een leadgenerator op die lang kan blijven draaien? Met deze gratis whitepaper zetten we u op weg. U krijgt twintig pagina's met ideeën, plus een checklist en een plan voor een quick win.

We houden rekening met uw privacy. Om uw aanvraag op te volgen, worden uw gegevens opgeslagen in onze CRM-software. Zonder uw akkoord voegen we u echter niet toe aan onze verzendlijst voor direct marketing per e-mail. Meer informatie over wat we met uw gegevens doen, staat in onze privacyverklaring.

todo